Ochutnejte vylepšenou verzi našeho vánočního rituálu. Základem se stala opět mezi vámi nejoblíbenější čokoládová Brazílie No5, která tvoří letos 60 % směsi a "šmrnc" dodává 40%...
Letošní sklizeň z Etiopie byla opravdu povedená a naše nová Boku Hambela je toho důkazem. Ve svém šálku ucítíte především sladké tóny lesních jahod a borůvek. Svůj původ z...
První bezkofeinová káva Blackdrops je tu! Pochází z Mexika a v chuti najdete tóny koření, tmavé čokolády a třtinového cukru. Troufneme si říct, že naslepo nepoznáte, že je to...
Naše nejlepší ovocné espresso, to je Etiopie Sase Rodoo. Pražíme ji na espresso nezvykle světle a proto se dá využít i na filtr. I přes světlé pražení a výraznou ovocitost si...
San Rafael je káva s minimální kyselostí a čokoládovo-oříškovou chutí, ideální pro přípravu espressa. Skvěle si rozumí s mlékem a cappuccino z ní chutná po mandlích. Pokud...
Pokud už Vás nebaví konzervativní espresso a chtěli byste zkusit něco nového, Xarisma je jasnou volbou. Tato káva z Nikaragui Vás nejprve zasáhne chutí čokolády a vůní...
Základem chuti této guatemalské zrnkové kávy jsou karamelové a čokoládové tóny, ale na začátku můžete cítit i příjemný ovocný nádech připomínající chuť zeleného jablka. Skvěle...
Eira Rua pochází ze slunné Brazílie, je zabalena do čokoládového profilu s tóny javorového sirupu, svěží pomerančové kúry a hořké čokolády. Tato 100% arabika je pro svou nízkou...
V našem baristickém kurzu projdete celou cestu kávy – od zrnka po dokonalý šálek. Úvodní část vás seznámí s tím, jak se káva pěstuje, zpracovává a praží. Při cuppingu si pak...